Boekhouding

Met onze 'snelle handjes' zorgen wij dat uw boekhouding gestructureerd bijgehouden wordt. Uiteraard mag u er ook voor kiezen om zelf de boekhouding te doen. Wij begeleiden u daarbij en voeren vervolgens de controle uit. De keus is aan u. Wij werken met een eenvoudig en overzichtelijk boekhoudprogramma.

Lonen

Eén keer per maand staat ons kantoor in de ban van de salarissen. U geeft de gewerkte uren of het te betalen salaris door en wij verzorgen met gemak de loonstroken en specificaties. Jaarlijks krijgt u van ons de jaaropgaven van uw personeel opgestuurd. Wij bereiden de loonheffing voor en geven deze digitaal aan bij de Belastingdienst. Tevens doen wij uw administratie rondom nieuwe personeelsleden. Voor ons gemakkelijk, voor u een gemak.

Belasting

Het berekenen en aangeven van inkomsten-, omzet-, vennootschaps- en dividendbelasting kunt u aan ons overlaten. Wij houden de aangiftes en betalingen voor u in de gaten en nemen u daarmee de complexiteit van de wetgeving uit handen. Tevens kunnen wij de uitstel verzorgen door middel van ons Becon-nummer bij de Belastingdienst.

Verslaglegging

Ter afronding van uw boekhouding maken wij de (half)jaarlijkse verslagleggingen op. Verder kunnen wij u ook ondersteunen in budgettering, prognoses en fiscale en juridische zaken. Indien nodig schakelen wij hiervoor externe specialisten in. Voor extra controle hebben wij eventueel een aangesloten accountantskantoor achter de hand. Wij zijn gewend om rapportages voor te bereiden voor externe controle van zowel accountants als de Belastingdienst.